Sonda wygasła.
Musisz być członkiem grupy, by móc głosować.
|
W państwowych instytucjach jest inaczej, bowiem ustawa narzuca pewne zasady rekrutacji. Ma to służyć min. zlikwidowaniu kumoterstwa, co i tak oczywiście się nie udaje. Nie wiem wprawdzie czy jest coś powiedziane na temat powiadamiania kandydatów o wynikach naboru, ale na pewno zawsze podawane są do publicznej wiadomości. Spotkałem się również z telefonami z podziękowaniem za udział w konkursie, jak również listownym zwrotem nadesłanej aplikacji.
brok
|
||
|
17.04.2008 22:45
|
||
|
Poszukujący pracy i wysyłający cv-ki drogą elektroniczną nie czekają na podziękowania ale na zwyczajną informację. |
||
|
17.04.2008 22:52
|
||
|
No tak, ale raczej zmierzałam do czego innego. Zaskoczyło mnie, ze tylu ludzi oczekuje na jakąś zwrotkę ... Ja czekam na odpowiedź w przypadku twierdzącej - tylko i wyłącznie. Podziękowania to dla mnie mniej więcej to samo co alergiczna formułka "zadzwonimy do Pani" ..wszyscy wiemy co w rzeczywistości oznacza...Ale, wcale nie twierdzę ,ze nie jestem dziwna;-)
" Ojciec 'Wergiliusz' uczył dzieci swoje, a miał ich wszystkich sto dwadzieścia troje!" Syn Wergiliusza ;p
|
||
|
17.04.2008 22:58
|
||
|
No to ja się doczekałem już dwa razy najgorszej z możliwych "zwrotek" - usunięto bez przeczytania! A taką wiadomość dostałem z Polbanku oraz Fortis Banku.
Tomasz
|
||
|
17.04.2008 23:02
|
||
|
Dobranoc wszystkim !
Tomasz
|
||
|
17.04.2008 23:04
|
||
|
A ja się zaczynam w tym wątku gubić. Odpiszą źle, bo zrobili to na odwal się, nie odpiszą też źle bo nie mają szacunku...
brok
|
||
|
17.04.2008 23:13
|
||
|
No też jakby do tego właśnie zmierzałam...;-)))
" Ojciec 'Wergiliusz' uczył dzieci swoje, a miał ich wszystkich sto dwadzieścia troje!" Syn Wergiliusza ;p
|
||
|
17.04.2008 23:23
|
||
|
Asystentka ds. Personalnych / tłumacz języka niemi... |
a dla mnie to własnie miły gest, który super świadczy o firmie. Mimo, że ostatecznie odpadłam z procesu rekrutacji, to firma "fatyguje się" i wysyla nawet nie maila ale tradycyjny list. Jasne, ze nie czekam na coś takiego, ale mimo wszystko wyrabia sobie człowiek jakies zdanie na temat firmy.
Ania
|
|
|
18.04.2008 08:47
|
||
|
Beata Sokołowska:
http://www.profeo.pl/group/Bliznieta/ nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, ale wszystko jest dobre, co się dobrze kończy, bo najważniejsza jest wiara... |
||
|
18.04.2008 08:54
|
||
|
Ale czy to znaczy, że do momentu, do którego nie masz odpowiedzi, wstrzymujesz się ze szturmem?? ;-)
|
||
|
18.04.2008 08:59
|
||
|
Asystentka ds. Personalnych / tłumacz języka niemi... |
Ewa Ściubeł:
Ania
|
|
|
18.04.2008 09:05
|
||
|
Ostatnio prowadzę tzw. szturm ciągły intensywny. Kiedy jeden się zakończy, rozpoczynam kolejny, ale w międzyczasie trwa jeszcze jakiś. Zawsze wolę znać odpowiedź, bo inaczej wydaje mi się, że czekam na coś bezpodstawnie. :-)
http://www.profeo.pl/group/Bliznieta/ nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej, ale wszystko jest dobre, co się dobrze kończy, bo najważniejsza jest wiara... |
||
|
18.04.2008 09:07
|
||
|
Anna Jankowska:
||
|
18.04.2008 09:09
|
||
|
heh ustalenie metodyki poszukiwań jest ważne;-)) Najważniejsze to nie zatracać duszy fightera! Więc...szturmujemy!!! ;-) pozdrawiam
|
||
|
18.04.2008 09:10
|
||
|
Elżbieta:
"Ludzie mogą wątpić w to co mówisz, ale uwierzą w to co robisz" „Najlepszym sposobem przewidzenia przyszłości jest jej tworzenie.” Peter Drucker |
||
|
Moderator (Ela P.) edytował wiadomość 13.03.2009 15:04 |
||
Obserwuj tę dyskusję | Pokaż listę obserwowanych wątków
Aby dodać komentarz musisz się zalogować.
Jeżeli nie jesteś zarejestrowany w serwisie, możesz zrobić to tutaj.